Банер

Зберігання

Зберігання картоплі

Ольга ВЛАСОВАканд. с.-г. наук
Інститут захисту рослин НААН
Картопля в Україні — це незамінний продукт харчування. Недаремно в народі її називають «другим хлібом». Вуглеводи картоплі є істинним джерелом енергії для людського організму. Бульби вміщують суху речовину, крохмаль, вітамін С, калій та інші важливі елементи.
Детальніше... №23(342) грудень 2016
 

Зберігання капусти

Ольга ВЛАСОВАканд. с.-г. наук
Інститут захисту рослин НААН
Білокачанна і кольорова капуста, поряд із картоплею та морквою, становлять основу нашого овочевого столу. Однак знайти в кінці зими у продажу свіжий і щільний качан практично неможливо. Через неправильні умови зберігання капуста втрачає велику частину вітамінів, стає рихлою і позбавленою смаку.
Детальніше... №22(341) листопад 2016
 

Зробити мармелад, або ж ґаляретки

Василь ЗАГАРНИЙ, Сергій ПТАШУК
спеціально для "АС"
У процесі переробки фруктів і ягід нескладно отримати такий популярний продукт із додатковою вартістю, як мармелад. Задля збільшення продуктивності при його виготовленні застосовують спеціальні машини, які допоможуть отримати солодощі чудового товарного вигляду.
Детальніше... №21(340) листопад 2016
 

Зберігання буряків в осінньо-зимовий період

Ольга ВЛАСОВАканд. с.-г. наук
Інститут захисту рослин НААН
Буряк є абсолютним лідером серед овочів за вмістом амінокислот. Так само містить у собі клітковину, пектин, різні вітаміни, провітамін А в невеликих кількостях, органічні кислоти, магній, кальцій, фосфор, марганець, йод, калій і залізо, які легко засвоюються організмом. Саме тому дуже важливо зберегти його в зимовий період.
Детальніше... №21(340) листопад 2016
 

Картонна тара для овочів, фруктів і ягід

Василь ЗАГАРНИЙ, спеціально для "АС"
Дедалі більш популярним матеріалом для виготовлення пакувальної тари стає картон. Овочі, фрукти, гриби, ягоди добре перевозяться у такій тарі. Придатна вона й для органічної продукції, яка цінується дорожче звичайної і має неабиякий експортний потенціал.
Детальніше... №19(338) жовтень 2016
 
«ПочатокПопередня123456НаступнаКінець»

Сторінка 1 з 6