Банер

Новий номер

№14(357) липень 2017



	 

	Жнива: фініш та старт

	купити електронну версію:

	  
Архів номерів
Передплата

Основні рубрики

 


 



Агентство Промышленных Новостей

Інфраструктура ринку

Річкова логістика: стан, можливості, розвиток

На фоні поглиблення проблем із залізничними та автоперевезеннями останніх років, особливо 2016-го, все більше операторів ринку звертають увагу на річковий транспорт.
Детальніше... №8(351) квітень 2017
 

Ринок м’яса: зростання цін продовжуватиметься

Згідно з моніторингом Держ­стату, середні роздрібні ціни на яловичину, а також на м’ясо птиці в країні майже не змінилися станом на кінець березня у порівнянні з кінцем лютого, тоді як на свинину було зареєстровано зростання на 2%. У порівнянні з березнем минулого року нинішні ціни були на 12–18% вищими, але частково ця різниця була обумовлена інфляцією. Якщо рахувати різницю у доларовому еквіваленті, то яловичина за рік подорожчала на 14%, свинина — на 16%, м’ясо птиці — на 10%.
Детальніше... №8(351) квітень 2017
 

Як керувати таємничим, або Про безпеку харчів

«Управління ризиками в умовах невизначеності» — так називався VI Міжнародний форум з проблем харчової безпеки, що пройшов під егідою Міжнародної фінансової корпорації IFC. Англійською «невизначеність» звучить як «турбулентність». Мабуть, це слово доволі точно відображає наше сьогодення. Однак на форумі ми побачили аграріїв, які не ховаються від ризиків і вимог нашого часу, а використовують їх як нові можливості для зростання.
Детальніше... №7(350) квітень 2017
 

Винно-гастрономічний туризм: об’єднання зусиль задля розвитку

Валентина КРАВЕЦЬ,
спеціально для "Агробізнес Сьогодні"
Сьогодні, у час суцільної глобалізації, коли усі кордони і рамки зруйновані цифровими технологіями, кожна галузь економіки країни змушена виходити на новий рівень. Не винятком є і туризм. Нині мандрівники не хочуть тільки бачити і чути, а передусім — стати частиною певної культури, яку відвідують, зокрема, смакуючи національні страви та напої. Попри те, що Україна має надзвичайно багату культурну та історичну спадщину, мабуть, одна з небагатьох країн світу, що найменше тим користується, особливо у сфері винного та гастрономічного туризму.
Детальніше... №4(347) лютий 2017
 

Вівчарство: повільний рух вперед

Олександр ГОРДА,
спеціально для "Агробізнес Сьогодні"
Серед головних факторів, що стримують розвиток вівчарства: відсутність власної племінної породи та незначні обсяги виробництва м’яса в господарствах.
Детальніше... №4(347) лютий 2017
 
«ПочатокПопередня123456789НаступнаКінець»

Сторінка 1 з 9